TV2 ØJ's troværdighed?

DIREKTØR Peter Kramer, TV2 Østjylland, svarede 5/1 på mit læserbrev i JP Århus 2/1. Det er jo altid positivt, at man får en reaktion fra stationen i Skejby. Jeg ser frem til, at samme tone som stationens direktør benytter i sit svar, bliver den fremtidige tone for nyhedsredaktionen på kanalen.

I fremtiden må vi, der ønsker at nyheder vedr. kriminelle nydanskere i ØJ's sendeområde, ty til skrevne medier som: JP, MetroXpress og Århsu Stiftstidende, for at få alle relevante oplysninger. Her er der ingen stor bred sort tusch, der sletter vigtige fakta fra politiets døgnrapport. Hvor er din stations troværdighed så Peter Kramer?

Nederst i dit indlæg, tager du en del af æren for indslag bragt i Station 2. Nu er det jo indslag, der har en kritisk vinkel mod kriminelle nydanskere jeg hentyder til. Dem har I ikke lavet. Nu kan jeg let huske, hvordan I ophøjede Georg Olesen til en helt i integrationsarbejde i Århus V. TV 2 Operation X afslørede dog at helten Georg opdrættede og solgte kamphunde, hvor køberne ofte havde adresse i Århus V, og var nydanskere. Manden som ØJ i flere udsendelser havde bygget op som en helt, var vist knap så heltemodig. Hvor er jeres troværdighed, uden kritiske vinkler og dybtegående research? Heldigvis kan man selv vælge hvorfra, man får sine nyheder. Jeg vil hellere stikke min fod i en spand med søm, end se jeres vurdering af, hvad I den pågældende dag finder relevant.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen