Konservative korrekser Venstre

Marc Perera Christensen (K) raser over, at hans borgerlige alliancepartnere, Venstre, i går i JP Århus kritiserede borgmester Nicolai Wammen (S) for at holde byrådets andre partier væk fra rampelyset i forbindelse med kronprinsessens besøg.

Det er uanstændigt og upassende at føre politik på kronprinsesse Marys besøg i Gellerup.

Marc Perera Christensen (K) raser over, at hans borgerlige alliancepartnere, Venstre, i går i JP Århus kritiserede borgmester Nicolai Wammen (S) for at holde byrådets andre partier væk fra rampelyset i forbindelse med kronprinsessens besøg.

»Det er ualmindeligt upassende at komme med det på den dag, hvor kronprinsessen er i Århus. Det er uanstændigt over for kongehuset og det indtryk, som vi har sendt kongehuset, er, at vi er en børnehave, der sidder og laver larm,« siger Marc Perera Christensen, der er en stor tilhænger af kongehuset.

Han synes, at det er helt naturligt, at borgmesteren er vært for besøget og ledsager Mary. Han forstår i det hele taget ikke den kritik, som social- og beskæftigelsesrådmand Gert Bjerregaard (V) har rejst.

»Venstre har opført sig uanstændigt. Jeg synes, at det er helt legalt at skyde på borgmesteren, men det skal være politik. Der er masser af andre ting, hvor man kan skyde på borgmesteren, og det vil jeg gerne sammen med Venstre, men ikke på så lavt et niveau,« understreger den konservative byrådspolitiker.

»Det her siger mere om Venstre, end det gør om borgmesteren,« lyder det fra Marc Perera Christensen.

Gert Bjerregaard kritiserede i går borgmesteren for at have lavet et besøgsprogram, der ikke tager hensyn til sammensætningen i byrådet. Samtidig efterlyste rådmanden også en forståelse for, at byens rådmænd også gerne vil være med til at fortælle de gode historier fra Gellerup, da han mener, at de også altid stiller op, når der er problemer i vestbyen.

Borgmester Nicolai Wammen (S) var også uforstående over for kritikken. I går understregede han, at fokus har været på sammen med kongehuset at sammensætte et program, der på bedst mulig måde afspejler hverdagen i Gellerup. Han opfordrede til at lade det politiske fnidder ligge og bruge kræfterne på at få et godt besøg.

Gert Bjerregaard ønskede i går ikke at kommentere Marc Pereras kritik.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.