Sammenhold giver bonus

4.200 unge bankkunder til show med Jyske Bank, som belønner gymnasieklasses kamp for, at udvisningstruet klassekammerat kan fuldføre sin eksamen i Danmark.

3 A, HTX, Teknisk Gymmnasium i Grenaa, fik i aftes 25.000 kr. fra Jyske Bank ved bankens femte award-show Get A Life.

Det fandt sted i Scandinavian Congress Center og havde samlet 4.200 unge bankkunder i alderen 18-24 år. Gymnasieklassen fik prisen for at have bevist, at sammenholdet lever i bedste velgående i en tid, da mobning præger overskrifterne, at klassekammerater er nogle, der er der for hinanden i medgang og modgang og at det at gå i klasse sammen indebærer meget mere end at have de samme lektier for.

De har kæmpet en lang og sej kamp for at støtte deres psykisk syge klassekammerat Aida Havolli fra Kosovo, så hun foreløbig har fået lov at blive i Danmark og blive student sammen med sin klasse til sommer. De har arrangeret demonstrationer, skrevet pressemeddelelser og sendt breve til politikerne i protest mod Aidas afslag på asylansøgning.

Og det har båret frugt. Jyske Bank belønner hvert år fire unge med 25.000 kr. for at have hjulpet sig selv eller andre til et bedre liv. Det sker i år ved fire shows i henholdsvis Århus (i aftes), København (i aften), Odense den 30. og Aalborg den 31. marts.

Satire og uhøjtidelighed

Jyske Bank inviterer ca. 16.000 af sine kunder i alderen 18-24 år til disse shows, og det er selvfølgelig ikke helt uden bagtanke, oplyser Annette Larsen, Århus Erhverv/Jyske Bank.

»Vi håber at gøre det attraktivt for de unge at komme i banken og også fremover tænke på os som en anderledes bank, som godt kan lide det uhøjtidelige,« siger hun.

Netop det uhøjtidelige er også baggrunden for, at holdet bag P3-satiren Tjenesten, der har gjort grundigt grin med Jyske Banks nye indretningskoncept, er hyret som konferencier ved showet.

To af Danmarks hotteste bands, Kashmir og Oh No Ono, gav koncert, ligesom standup-komikeren gjorde sit til at gøre aftenen fornøjelig.

Showet gentages i aften i København, hvor 3.100 unge bankkunder har sikret sig de pladser, der var til rådighed, samt i Aalborg og Odense, hvor der stadig er mulighed for at hente billet i banken.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.