Politiet omringer rocker-fest

Politiet er ikke inviteret, men er alligevel talstærkt til stede omkring en rockerfest i aften. Det meste af dagen har 25-30 politifolk fra Østjyllands politi kontrolleret samtlige deltagere til påskefesten, der finder sted i Hells Angels østjyske hovedsæde i Risskov.

Det store opbud af "brødre" med rygmærker og andre med tilknytning til den århusianske Hells Angels-klan er en oplagt anledning for ordensmagten til at kontrollere, om nogen er i besiddelse af narkotika, eller om der er folk med udgangstilladelse fra fængslerne, der deltager i påskefrokosten.

»Vi registrerer og visiterer folk og kontrollerer deres køretøjer,« siger indsatsleder Amerik Chadha og oplyser, at rockere, der er på udgang fra fængslerne, ikke må deltage i festen.

Politiet har hele dagen fulgt rockerne, når de har kørte rundt i Århus på Harley Davidson-motorcykler, og ordensmagten har lavet vejafspærringer og lukket en parkeringsplads ved siden af rockerborgen.

»Vi vil ikke have, at folk render ud fra festen og henter ting i bilerne,« siger Amerik Chadha, mens hans kollegaer kropsvisiterer en rocker og ransager hans bil for narko og våben. De finder intet. Politiet mistænker ham for at gemme stoffer i kondiskoene.

»Hvad fanden har I gang i? Jeg er fandme aldrig blevet bedt om at tage skoene af før,« siger den vrede rocker, der netop er ankommet i sin Mercedes.

Politiet kvitterer med bøder for at køre uden sele og uden blinklys på bilen.

En meget fåmælt repræsentant for helvedes engle tager i mod gæsterne foran rockerborgen efter at politiet har talt med dem.

»Det er totalt spild af ressourcer,« siger han om det massive politopbud.

Østjyllands Politi udeukker ikke, at det senere fredag aften vil trænge inden for i rockerborgen for at foretage en razzia.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen