• For abonnenter

Den franske revolution i Århus

Arne Fusager har aldrig været som de andre, men er altid gået sine egne veje. De seneste 16 år har han sammen med sin kone, Birthe, drevet køkkenskole i Sydfrankrig, men før da var han med til at revolutionere gastronomien i Århus med restauranterne De 4 Årstider og ikke mindst Gammel Åbyhøj. Den 19. januar fylder han 60.

I 1975 var Arne Fusager i lære på Varnapalæet i Århus, og samme år vandt han titlen som Danmarks bedste kokkeelev. Siden er han blevet bedre og bedre og sikkert også klogere på mange ting.

Den 19. januar fylder han 60, selv om han insisterer på, at det kun er 40 år.

»Da jeg fyldte 50, begyndte jeg at tælle den anden vej,« som han siger det.

Lige nu er han og hans kone, Birthe Sandager, på jule- og nytårsferie i Danmark i deres idylliske nyrenoverede fiskerhus langt ud på Djursland - det sidste h

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen