• For abonnenter

Kokkens stjernekrig

Michael Larsen fra Svineriet mener, at udefrakommende input, bl.a. i form af madanmeldelser, er velkomne - især hvis anmelderen har indsigt og udsyn.

For nylig havde jeg en længere dialog med udgiveren af "Den Danske Spiseguide". For andet år i træk var vi udvalgt sammen med 300 andre danske restauranter til at være med i værket. Egentlig burde vi være stolte og måske endda beærede over udvælgelsen. Sådan forholder det sig dog langt fra. Sidste år undrede jeg mig også og snakkede med udgiveren. Det betød, at vi dengang til stor undren var en af årsagerne til, at der blev oprettet en ny kategori i guiden; "Nye og spændende restauranter". Heri

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen