• For abonnenter

Fastfood de luxe

Michael Larsen, Svineriet, er denne måneds kok. Han fortæller en historie om mere end middelmådighed. Nu vil de fleste nok tro, at en kok i denne tid kun kan snakke og skrive om julemad og julefrokost. Men nej.

Her er en historie, der tager sit udgangspunkt i mine tanker om, hvordan et hurtigt måltid både kan være velsmagende, lækkert og lavet med kærlighed.

Det er søndag, regnvejr og småkoldt. Alle betingelser for smålummer og doven aftensmad er til stede. Take Away er oplagt, men vi bestemmer os for at gå ud. I mørket går fem silhuetter i silende regn, truende

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.