• For abonnenter

En kritisk aften på Norsminde Kro

Selv Østjyllands mest stræbsomme steder er ikke selvskrevne til hverken fem eller seks stjerner. Udførelsen skal stå mål med de store tanke, de fine råvarer og den dertil hørende regning. Det var ikke tilfældet, da JP Århus besøgte Norsminde Kros nye gourmetrestaurant.

Kokken bag Norsminde Kro, Søren Pedersen, er bestemt ikke tilfreds med at få fire stjerner til sin gourmetrestaurant.

Råvarerne, vinene, indretningen og hele ambitionsniveauet er simpelthen til mere, mener kokken, der af mange østjyder er kendt for sine bedrifter på Vilhelmsborgs restaurant, Det Gamle Mejeri.

Derfor må denne anmeldelse starte noget

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.