• For abonnenter

Kokkenes passion er ikke nok – der kræves også rå data for at gøre en restaurant til en succes

Henrik Bjerke har drevet spisesteder i Aarhus i syv år. Nu rådgiver han andre spisesteder i at overleve i en presset branche.

Artiklens øverste billede
Henrik Bjerke er oprindeligt uddannet indkøber og har arbejdet 10 år i modebranchen. Foto: Joachim Ladefoged

Henrik Bjerke har drevet Green Neighbour i syv år. Et økologisk salatkoncept, der holder til på Aarhus Streetfood.

For nylig købte han også toastbaren Toast It i Klostergade. Henrik Bjerke er oprindeligt uddannet indkøber og har arbejdet 10 år i modebranchen. Gennem tre år boede han i Indien og Tyrkiet, hvor han stod for at igangsætte og styre tøjproduktion for Bestseller.

Det han lærte i sit tidligere job, er nu en vital del af måden, han driver restaurant på.  

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.