Fodboldspillere laver platform for genbrug af sportsudstyr

Den nye virksomhed har base i Aarhusområdet og fokuserer på bæredygtighed og brugervenlighed.

Artiklens øverste billede
Jeppe Svenningsen (tv.) og Allan Høvenhoff har tidligere spillet sammen i Vendsyssel FF, der lige nu spiller i 1. division. Pressefoto.

De tidligere holdkammerater Jeppe Svenningsen og Allan Høvenhoff har brugt fodboldpausen under coronanedlukningen til at starte Re-Sport – en platform for køb og salg af brugt sportsudstyr.

»Vi fik idéen, fordi vi er rigtig sportsinteresserede, og udover fodbold spiller vi f.eks. også golf og padeltennis sammen. Vi har derfor tit været på udkig efter godt, brugt sportsudstyr – især inden for golf, hvor vi har lagt mærke til, at der bliver byttet rigtig meget udstyr. Vi syntes, der manglede en fælles platform for sportsinteresserede,« siger Allan Høvenhoff.

Re-Sport håber at kunne tilbyde mere overskuelighed og brugervenlighed ved at fokusere på sportsudstyr alene.

»Vi vil også have, at hvis du interesserer dig for mountainbike, skal du ikke se på annoncer for svømmeudstyr. På Re-sport kan du søge direkte efter varemærke og sportsgren, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge,« siger Allan Høvenhoff.

Fokus på bæredygtighed

Den nye virksomhed har base i »Aarhus og omegn«, som Allan Høvenhoff formulerer det. Han bor nemlig i Søften, mens Jeppe Svenningsen bor i Aarhus. De to mødte hinanden, da de begge spillede i Thisted. De rykkede sammen til Vendsyssel FF, hvor Jeppe Svenningsen stadig spiller. Allan Høvenhoff selv stoppede med at spille fodbold i januar.

Her i opstarten kører de virksomheden ved siden af deres respektive job, men drømmen er en dag at kunne leve af platformen.

»Når vi på sigt forhåbentligt kan komme til at tjene penge på det, vil vi gerne fokusere endnu mere på bæredygtighed og støtte bæredygtige projekter, som vores brugere skal være med til at udvælge. Der er vi ikke endnu, men det er drømmen,« siger Allan Høvenhoff.

Re-Sport åbnede i begyndelsen af juni, og ifølge Allan Høvenhoff er platformen blevet taget godt imod.

»Vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger. Mange skriver til os, at det er en supergod idé, og at det er noget, der har manglet.«

ida

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen