Annonce
USA

Video afslører formodet bombemand

Efterforskerne har ifølge CNN videooptagelser af en person, der placerer en bombegenstand.

Los Angeles

En formodet gerningsmand fra bombeangrebet Boston er efter alt at dømme blevet afsløret af overvågningsbilleder.

Det rapporterer tv-stationen CNN, som har talt med flere af efterforskerne i bombesagen, der har kostet tre menneskeliv og kvæstet 170 – heraf 17 kritisk.

Afgørende gennembrud

Ifølge tv-stationen har man opnået et afgørende gennembrud, fordi man nu er i besiddelse af mindst en videooptagelse, hvor en formodet gerningsmand efter alt at dømme placerer en bombegenstand tæt på målområdet.

Boston Globe har ligeledes talt men en politikilde, som bekræfter oplysningerne.

Det er angiveligt overvågningsbilleder fra modetøjmagasinet Lord & Taylor på Boylston Street, der afslører gerningsmanden.

"Mørklødet mand"

Efterforskerne er ligeledes blevet hjulpet godt på vej af tv-billeder, som en lokal tv-station har delt med myndighederne.

FBI vil først kommentere historien senere i forbindelse med et pressemøde, som er blevet udskudt på ubestemt tid. Det skulle oprindeligt have fundet sted klokken 17 lokal tid (klokken 23 dansk tid.)

Ifølge CNN’s oplysninger afslører videooptagelserne "en ung mand", der "placerer og efterlader en mørk rygsæk på gerningsstedet."

Der er tale om overvågningsbilleder fra åstedet for den anden eksplosion. Her eksploderede en bombe få sekunder efter den første bombe, der lå gemt få meter fra mållinjen.

Ingen er anholdt

Flere amerikanske medier rapporterede tidligere på aftenen, at myndighederne havde arresteret en mand i sagen, men oplysningerne er blevet dementeret af politiet:

”På trods af rapporter om det modsatte er der ingen anholdelser i maraton-angrebet,” lyder meldingen fra Bostons Politi via Twitter.

FBI har modtaget over 2.000 bombetip

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

»... en alt for tung byrde at bære for én mand ...«

100 år efter den sydafrikanske landsfaders fødsel kaster udgivelsen af hans breve fra fængslet nyt lys på smerten og savnet, som faderen og ægtemanden Mandela gjorde alt for at skjule for sine kammerater og de hvide fangevogtere.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her