Sex er ved at fælde præsidentkandidat

Den republikanske præsidentkandidat Herman Cain overvejer at opgive sit kandidatur.

Artiklens øverste billede

Republikaneren Herman Cain, der for få uger siden så ud til at være favorit til at blive partiets præsidentkandidat, vil lørdag fortælle sine tilhængere, om han fortsætter sin kampagne eller opgiver sit forsøg på at blive USA's næste præsident.

Det sker efter nye anklager om utroskab og seksuelle trakasserier.

Under et besøg i staten South Carolina sagde han til pressefolk, at han vil komme med en "vigtig besked" lørdag uden at give andre detaljer, end at han kommer med beskeden i Atlanta.

Forhold i 13 år

Cains politiske stjerne er styrtdykket og hans kampagne er i store vanskeligheder, efter at en kvinde har fortalt, at hun i 13 år har været Cains elskerinde.

Herman Cain, der er tidligere pizzaejer, afviser, at han har haft et erotisk forhold til kvinden, men siger, at hun er en ven, og at han har hjulpet hende.

Hidtil har Cains kone, Gloria, stået ved hans side og afvist, at han har haft nogen udenomsægteskabelige affærer eller kommet med seksuelle tilnærmelser til andre kvinder.

Ifølge amerikanske medier har Gloria Cain sat sin mand i stævne, hvor hun vil bede ham om en forklaring på de seneste oplysninger om utroskab.

Politiske iagttagere siger, at Cains kampagne ligger i ruiner, og at han ikke vil være i stand til at vende stemningen til egen fordel igen.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen