Pige faldt i kloak på grund af sms

Det er en god ide at have øjnene med sig i trafikken. Og at lade mobiltelefonen blive i lommen. Det kan en 15-årig amerikansk pige tale med om.

Artiklens øverste billede
Alexa Longueira blev efter sin ulykke interviewet af nyhedskanalen CBS2. Screendump.

Pigen, der lyder navnet Alexa Longueira, var ifølge nyhedskanalen CBS2 på vej hen ad en gade på Staten Island i New York, da hun pludselig faldt halvanden meter ned i et åbent hul og endte i kloakken.

Alexa Longueira beklagde sig efterfølgende over det manglende kloakdæksel og den manglende skiltning, selv om hun indrømmede at have været distraheret, fordi hun var ved at sende en sms.

Mor overvejer sagsanlæg

"Uanset at jeg var i gang med at sende en besked, så burde der have været en advarselskegle der. Jeg går på det fortov hver dag, og jeg forventede ikke, at der pludselig ville være et stort hul," sagde hun efterfølgende til CBS2.

Alexa Longueira blev efter sit uheld hjulpet op fra hullet af en undskyldende kloakarbejder og fik flere sår og blå mærker. Hun kaldte oplevelsen for "ulækker, chokerende og skræmmende".

Hendes mor oplyser til CBS2, at hun overvejer et sagsanlæg som følge af episoden, idet hun frygter, hendes datter har skadet sin rygrad i faldet.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen