USA

Trump-skitse af Empire State Building blev solgt for 16.000 dollar

SAN FRANCISCO

USA’s præsident Donald Trump har en lille kunster gemt i maven.

I hvert fald tegnede præsidenten for mere end 20 år siden en skitse af Empire State Building i New York, som nu er blevet solgt på en auktion til 16.000 dollar (100.000 kr.).

Trumps skitse af Empire State Building. Foto: Julian's Auction

Tegningen på på 30x20 cm af den markante New York skyskraber blev ifølge auktionshuset, Julien’s Auctions, lavet af Trump tilbage i 1995 til en velgørende auktion i Florida i forbindelse med åbningen af hans luksushotel, Mar-a-Lago.

Dengang indbragte tegningen blot 100 dollar.

Denne gang var den estimeret til at blive solgt for mellem 8.000 og 12.000 dollar ved en online-auktion torsdag i Los Angeles.

Køberen af skitsen er ikke blevet navngivet.

Ifølge auktionshuset går en andel af salgsprisen til radiostationen WHDD-FM, en national offentlig radiostation i Connecticut.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
JP mener: Duellen i Davos
Hvordan vil globaliseringens World Economic Forum klare konfrontationen med præsident Trumps ”America First”?
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her