*

USA

Se videoen: Amerikansk betjent tvunget til at køre igennem flammehav i Californien

Mindst 17 personer er omkommet i brandene, som hundredvis af brandmænd kæmper med at få slukket.

USA

»Vi vil komme igennem denne katastrofe sammen«.

Sådan lyder det fra politiet i amtet Sonoma County i den amerikanske delstat Californien, mens 17 skovbrande hærger i området.

Politiet har desuden offentliggjort en video, der viser, hvordan en betjent var tvunget til at køre direkte igennem et flammehav.

Det har det gjort for at vise, hvilke betingelser myndighederne arbejder under ved sådanne naturbrande.

Dødelig ildstorm æder sig igennem Californiens vinmekka

Mindst 17 personer er omkommet, siden størstedelen af brandene brød ud søndag, skriver CNN.

Ingen udsigt til regn og frisk vind gør det besværligt for brandmændene at bekæmpe brandene, der har resulteret i, at tusindvis er blevet evakueret, og mindst 3.500 bygninger er brændt ned.

I Santa Rosa, der er den største by i det påvirkede område, har ilden ædt flere markante bygninger, herunder et Hilton-hotel.

Derudover er boligkvarteret Coffey Park brændt ned til jorden, som det ses på billederne nedenfor.

I alt er omkring 500 kvadratkilometer brændt ned som følge af brandene i Californien, og mere end 180 personer er onsdag meldt savnet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

Israel efterlyser opbakning fra EU

Hvis Iran fortsætter med at etablere sig militært, bliver situationen eksplosiv, lyder budskabet fra Israel. Den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, mødes mandag med EU’s udenrigs- og udviklingsministre i Bruxelles.
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her