USA

Journalister gik til ekstremer for at dække orkanen Irma

Utallige klip af journalister, der trodser orkanen Irma, er blevet delt på de sociale medier. Her kan du se et udsnit af de mest ekstreme øjeblikke.

Mange journalister har trodset uvejret i Florida for at kunne vise resten af verden, hvor brutal Irma var. Foto: MSNBC.

Det var med høj hastighed, at den brutale orkan Irma gik i land i Florida i weekenden. Myndighederne anbefalede derfor, at man blev indendøre eller rejste væk.

Alligevel valgte mange journalister at trodse uvejret for at skildre den dramatiske udvikling. 

Flere journalister fra bl.a. CNN rapporterede live fra Naples på vestkysten af Florida, da det gik værst for sig. De to klip her blev delt på CNN's Twitter i går søndag.

Gabe Gutierrez, korrespondent hos den amerikanske TV-station MSNBC, stod midt i orkanens øje, da der pludselig faldt et halvt træ ned ved siden af ham.

Også meteorolog Simon Brewer, der er kendt for at trodse alt slags vejr i journalistikkens tjeneste, blev filmet, mens han var ude for at måle vindhastigheden af orkanen.

Det amerikanske medie The Weather Channel har på deres Twitter delt flere videoer af journalister, der kæmpede mod Irma.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her