Annonce
USA

Fra tech-millionær til lykkelig nomade

"The Bucket List Family" har besøgt mere end 32 lande på snart to år.

De kalder sig "The Bucket List Family" og de er blevet utroligt populære på de sociale medier. Det forstår man måske godt, når man ser de smukke billeder, fine videoer og mange fantastiske steder de har besøgt.

Familien Gee kommer fra Utah i USA. Garrett Gee havde, sammen med nogle kammerater, udviklet en app, de senere solgte for mere end 50 millioner dollars. De penge blev sat på en opsparingskonto og er ikke blevet rørt ved siden.

Top 20: Her rejser danskerne hen på sommerferie

I stedet solgte familien, der består af far Garrett, mor Jessica og børnene Dorothy og Manilla, alt, hvad de ejede: biler, hus, indbo osv. For de penge, ca. 50.000 dollars, påbegyndte de en rejse, der egentlig kun skulle vare seks måneder, men som nu har varet næsten to år.

Familien har besøgt mere end 32 lande og fløjet mere end 70 gange i fly. Alligevel fortsætter de rejsen - og rører ikke ved opsparingen. Nu lever de i stedet af at reklamere for produkter, destinationer og serviceydelser på deres medieplatforme. Det giver dem indtægter til at rejse, leve og opleve for i overflod.

Undervejs har familien oprettet velgørenhedsfonde og rejst penge til disse. Eksempelvis har de åbnet en skole i Nepal. De regner med at rejsen slutter næste år, når datteren Dorothy skal starte i skole.

"Bucket List" kan i øvrigt frit oversættes til: ting man skal gøre, inden man dør.

Familien Gee er nu ikke de eneste, der ved, hvordan man knækker koden i forhold til at udleve en drøm:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Magten får den, som forstår at bruge den

Mikkelsens afgang giver Pape plads, men formanden står over for en vanskelig opgave.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her