USA

USA: Seks-årig dreng dræbt af skud i hovedet

Tre teenagere vil blive sigtet for kidnapning og drab.

USA

Tre amerikanske teenagere på henholdvis 17, 17 og 19 år er mistænkt for torsdag at have dræbt en seks-årig dreng, der sad i den bil, de stjal, skriver CNN.

Den seks-årige drengs mor var gået ind for at handle i et lokalt supermarked i Hinds County i Mississippi, mens hun havde ladet sin søn blive ude i bilen.

Da moren vendte tilbage til parkeringspladsen, var bilen væk, og hun alarmerede straks politiet.

Få timer efter fandt politiet den efterladte bil, hvor den seks-årige dreng sad på bagsædet - dræbt med et enkelt skud i baghovedet.

De tre teenagere, der efter en timelang intens politijagt blev anholdt, vil blive sigtet for overlagt mord og kidnapning, fortæller distriktsanklager Michael Guest fredag under en pressekonference i Hinds County.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her