Morgan Freeman slap billigt fra ulykke

Den amerikanske Oscar-vinder kunne nøjes med en mindre operation efter en voldsom trafikulykke i Mississippi.

Artiklens øverste billede

Hans talsmand og svingerinde, Donna Lee, oplyser, at Morgan Freeman har gennemgået en mindre operation for at rette på en brækket skulder og arm, og hovedpersonen selv regner med snart at være ovenpå igen.

"Han og vi vil gerne takke alle for de mange hilsener vi har fået," siger Donna Lee.

Clay McFerrin, redaktør for avisen Sun Sentinel i Charleston, Mississippi, siger, at ulykken skete få kilometer vest for Charleston, ikke langt fra, hvor Freeman og hans hustru, Myrna, ejer en ranch. McFerrin siger, at Freemans bil kørte af en vejen, fløj gennem luften og landede i en grøft.

Jokede på ulykkesstedet

"De måtte bruge hydraulisk frigørelsesudstyr for at redde ham ud af køretøjet," forklarer McFerrin, som fortæller, at Freeman var ved fuld bevidsthed under redningsaktinen, at han jokede med redningsmandskabet og endda havde overskud til at pege fingre ad en tilskuer, som forsøgte at tage et billedet af ulykkesstedet.

"Ikke gratis, ikke gratis," formanede Morgan Freeman tilskueren.

Morgan Freeman blev tildelt en Oscar for sin rolle i filmen "Million Dollar Baby". Han er også kendt for blandt andet filmene "The Shawshank Redemption" og "Driving Miss Daisy", og han er i øjeblikket aktuel i den nye Batman-film, "The Dark Knight".

/ritzau/AP

Andre læser

Mest læste

Del artiklen