Annonce
USA

12 er døde af Michael - sidste offer er muligvis ikke fundet

Myndighederne frygter at finde flere ofre for stormvejret Michael, efter at fem nye ofre er fundet i Virginia.

I delstaten Virginia har katastrofemyndighederne fundet fem dødsofre for orkanen Michael, hvilket ifølge nyhedsbureauet Reuters bringer antallet af ofre for Michael op på 12.

Og det sidste offer er muligvis ikke fundet, advarer de føderale myndigheder.

- Jeg forventer, at dødstallet vil forsætte med at stige i dag og i morgen, siger Brock Long fra de føderale katastrofeagentur, FEMA.

- Forhåbentligt stiger det ikke dramatisk, men det er fortsat en mulighed.

Michael ramte onsdag den sydlige delstat Florida. Siden bevægede den sig op i nordøstlig retning gennem delstaterne Georgia, South Carolina og North Carolina.

Der er ifølge Reuters registret ofre i alle de stater undtaget South Carolina.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her