Annonce
USA

Spektakulært vejrfænomen fanget over Michigan

Det ligner dommedag kommer fra søen.

En borger i den amerikanske stat Michigan var søndag en nede ved en af områdets store søer. Her blev hun vidne til et særligt vejrfænomen, hvor vand og skyer faktisk stod i et.

Filmen er blev delt af det lokale medie UpNorthLive, og opslaget er på under to timer blev delt mere 2.100 gange og nærmer sig 100.000 visninger.

2018 er et brandfarligt år: Juni slutter med rødglødende tørkeindeks

Hos DMI fortæller vagthavende meteorolog Martin Lindberg, at fænomenet kaldes Arcus Cloud eller rullesky på dansk.

»Det er et fænomen, som kommer på forkanten af et uvejr. I det her tilfælde ser den ud til samtidig med at den bevæger sig hen over søen også at suge fugt fra søen op, så der regnskyerne bliver endnu tungere. Det er en ret flot film,« siger han, da han har set filmen.

Ifølge Martin Lindberg er fænomenet ikke helt ualmindeligt i Danmark. I sommeren 2017 rullede samme fænomen ind flere steder i Danmark.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

Fængselskammerat ser tilbage: Vi kan stadig lære af Nelson Mandela

Mac Maharaj var i 12 år en af Nelson Mandelas nærmeste kammerater på fængselsøen Robben Island. 100 år efter landsfaderens fødsel reflekterer den nu 83-årige Maharaj over Mandelas lederskab, et kvart århundrede med store politiske fejl i Sydafrika, og hvad Europa og USA kan lære af manden, der blev et internationalt symbol på fred og forsoning.
Analyse
Annonce
Bolig
Guide: Her er Londons "hemmelige oaser"
London er et af danskernes mest foretrukne rejsemål. Overalt i byen vrimler det med grønne oaser. Nogle er velkendte, andre er små ’hemmelige’ perler. Her får du en guide til de bedste. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her