Annonce
USA

Vild med western? Nu kan du købe din egen spøgelsesby med hotel, mine og kirke for kun 6 mio. kroner

Cerro Gordo var sidst beboet i 1930'erne, så det kan vist kaldes et håndværkertilbud.

Video: ghosttownforsale.com
USA

Der er fire timers kørsel til Los Angeles og det samme til Las Vegas, så det er ikke larmende naboer, du kommer til at kunne brokke dig over, hvis du slår til på dette ejendomstilbud.

Jake Rasmussen ejer den forladte mineby Cerro Gordo i Californien, men han vil gerne sælge den for blot 925.000 dollars, knap 6 mio. kroner.

Med prisen får du 22 huse, heriblandt en kirke, et hotel samt byens gamle mine, der sidst var i drift tilbage i 1930'erne, inden byen blev forladt og officielt blev til spøgelsesby. Cerro Gordo havde sin storhedstid i 1800-tallet, men med etablering af jernbanen til vestkysten og minens manglende udbytte af sølv, blev byen affolket.

På hjemmesiden Cerro Gordo Mines kan man læse historien om spøgelsbyen fra oprindelse, storhed og forfald. Selve salgsopslaget kan du finde på denne hjemmeside.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Annonce
International

Får Gurkha-krigerne en fair behandling?

Gurkhaernes respekt og loyalitet over for den britiske hær har medført, at de gennem årtier har været for dårlige til at kræve fair behandling, mener en tidligere Gurkha-soldat.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her