Annonce
USA

Vild med western? Nu kan du købe din egen spøgelsesby med hotel, mine og kirke for kun 6 mio. kroner

Cerro Gordo var sidst beboet i 1930'erne, så det kan vist kaldes et håndværkertilbud.

Video: ghosttownforsale.com
USA

Der er fire timers kørsel til Los Angeles og det samme til Las Vegas, så det er ikke larmende naboer, du kommer til at kunne brokke dig over, hvis du slår til på dette ejendomstilbud.

Jake Rasmussen ejer den forladte mineby Cerro Gordo i Californien, men han vil gerne sælge den for blot 925.000 dollars, knap 6 mio. kroner.

Med prisen får du 22 huse, heriblandt en kirke, et hotel samt byens gamle mine, der sidst var i drift tilbage i 1930'erne, inden byen blev forladt og officielt blev til spøgelsesby. Cerro Gordo havde sin storhedstid i 1800-tallet, men med etablering af jernbanen til vestkysten og minens manglende udbytte af sølv, blev byen affolket.

På hjemmesiden Cerro Gordo Mines kan man læse historien om spøgelsbyen fra oprindelse, storhed og forfald. Selve salgsopslaget kan du finde på denne hjemmeside.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her