Annonce
USA

Mindst to døde og flere sårede i sammenstød mellem skolebus og lastvogn

Det er uklart, hvor mange elever der er kommet til skade.

Redningspersonel er ankommet til stedet, efter en skolebus og lastvogn torsdag stødte sammen på Route 80 nær New York. Foto: AP/Manuel Absalon
USA

SAN FRANCISCO - En elev og en voksen er død, efter en skolebus og en lastbil torsdag morgen stødte sammen på en travl motorvej i New Jersey.

Sammenstødet var så voldsomt, at det rev hele understellet af bussen og kastede den øverste dele af bussen om på dens ene side.

Billeder fra tv-stationen News 4 viser den svært beskadigede bus omgivet af udrykningskøretøjer, mens chokerede børn får hjælp af politibetjente og falckreddere.

Det er uklart, hvor mange elever, der er kommet til skade og hvor slemt. Men lokale hospitaler, Saint Clare’s Denville og Dover, har tilsammen taget imod 10 personer fra ulykken, sagde en talsmand.

Hele understellet blev revet af bussen ved sammenstødet. Foto: AP/Seth Wenig

Bussen kom fra East Brook Middle School i byen Paramus. Skolen har omkring 650 elever fra 5. til 8. klasse. Angiveligt var eleverne på en dagsudflugt.

Manuel Absalon, en turist fra Mexico, var passager i en bus på vej mod New York via Route 80, da ulykken skete. Han så ikke selve ulykken, men så de to involverede køretøjer bagefter.

»Fra hvad jeg kunne se, var den røde lastbil helt ødelagt, men bussen så endnu værre ud,« sagde den 22-årige mexicaner til NBC New York.

Lastbilen blev også stærkt beskadiget efter sammenstødet. Foto: AP/Jay Faltings

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her