Annonce
USA

Syv dræbt i slagsmål blandt farlige fanger i USA

I et fængsel for særligt farlige fanger er syv blevet dræbt i et slagsmål mellem fangerne, oplyser fængslet.

USA

Syv fanger er døde og 17 fanger er såret, efter at et slagsmål mellem fangerne udviklede sig i et fængsel i South Carolina, USA.

Det oplyser Lee Correctional Institutions talsmand Jeff Taillon ifølge nyhedsbureauet AP.

Fængslet er et særligt sikret fængsel med omkring 1.500 fanger, heriblandt nogle af South Carolinas mest voldelige dømte. Det er her de længste fængselsdomme i staten afsones.

Slagsmålet i fængslet brød ud omkring klokken 19 søndag aften lokal tid ifølge talsmanden.

Først omkring klokken tre om natten kunne fængselsbetjente med hjælp fra en af statens politienheder genvinde kontrollen med fængslet.

Ingen fængselsbetjente er kommet til skade, oplyser Jeff Taillon ifølge AP.

Fængslet har en historik for voldelige episoder ifølge AP. I 2015 blev to fængselsbetjente stukket med en kniv under et slagsmål. I februar i år blev en indsat dræbt af en af sine medindsatte.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her