Annonce
USA

Syv dræbt i slagsmål blandt farlige fanger i USA

I et fængsel for særligt farlige fanger er syv blevet dræbt i et slagsmål mellem fangerne, oplyser fængslet.

USA

Syv fanger er døde og 17 fanger er såret, efter at et slagsmål mellem fangerne udviklede sig i et fængsel i South Carolina, USA.

Det oplyser Lee Correctional Institutions talsmand Jeff Taillon ifølge nyhedsbureauet AP.

Fængslet er et særligt sikret fængsel med omkring 1.500 fanger, heriblandt nogle af South Carolinas mest voldelige dømte. Det er her de længste fængselsdomme i staten afsones.

Slagsmålet i fængslet brød ud omkring klokken 19 søndag aften lokal tid ifølge talsmanden.

Først omkring klokken tre om natten kunne fængselsbetjente med hjælp fra en af statens politienheder genvinde kontrollen med fængslet.

Ingen fængselsbetjente er kommet til skade, oplyser Jeff Taillon ifølge AP.

Fængslet har en historik for voldelige episoder ifølge AP. I 2015 blev to fængselsbetjente stukket med en kniv under et slagsmål. I februar i år blev en indsat dræbt af en af sine medindsatte.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Annonce
International

Får Gurkha-krigerne en fair behandling?

Gurkhaernes respekt og loyalitet over for den britiske hær har medført, at de gennem årtier har været for dårlige til at kræve fair behandling, mener en tidligere Gurkha-soldat.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her