Annonce
USA

Aktiv skudsituation ved YouTubes hovedkvarter i Californien

Hospital bekræfter, at det har taget imod tilskadekomne.

SAN FRANCISCO - Politiet i Californien er rykket ud til en aktiv skudsituation i YouTubes hovedkvarter i San Bruno lidt syd for San Francisco.

Det er endnu meget sparsomt med oplysninger om, hvor der helt præcist foregår, men ifølge tv-stationen CBS synes skyderiet at have fundet sted i en udendørs cafe på selskabets område.

Brent Andrew, en talsmand fra San Francisco General Hospital, har bekræftet over for CBS, at det har taget imod tilskadekomne, men kunne ikke oplyse om noget antal eller om omfanget af skaderne. Ifølge CNN forbereder Standford universitetshospital sig også på at modtage fire-fem tilskadekomne.

Flere ansatte har tweeted om situationen. En mand ved navn Vadim Lavrusik skrev, at han hørte skud og så folk løbe.

»Nu barrikaderet i et rum med kollegaer,« skrev han.

En anden ansat, Tood Sherman, tweetede, at han sad i et møde, da han hørte folk begynde at løbe.

»Troede først, at det var et jordskælv.«

Ifølge den lokale tv-station, KTVU, er politiet massivt til stede på scenen for at håndtere situationen. Ambulancer er også ankommet, og politiet advarer folk om at blive væk.

»Vi er rykket ud til en aktiv skudsituation,« har San Bruno politi bekræftet i et tweet og opfordrer alle til at blive væk fra Cherry Avenye og Bay Hill Drive.

Google, som ejer YouTube, har også reageret på Twitter og sagt, at »den koordinerer med myndighederne og vil udsende yderligere oplysningerne, når det er muligt.«

Ifølge CNN er der over 1.000 ansatte i YouTubes hovedkvarter i San Bruno.

Betjente på gaden uden for Youtubes hovedkvarter. Foto: AP/Jeff Chiu

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her