Annonce
USA

Politisk kandidat får ros: Ammer sin baby i valgvideo

Kelda Roys stiller op til guvernørvalget i den amerikanske delstat Wisconsin.

Video: keldaforgovernor.com
USA

Et af den demokratiske kandidat til guvernørposten i Wisconsin, Kelda Roys' vigtigste valgløfter er at få et forbud det hormonforstyrrende stof BPA i hele delstaten.

Det var også emnet i den valgvideo hendes kampagne sendte på gaden fornylig, som dog er blevet et stort samtaleemne på grund af noget helt andet.

Undervejs i videoen vælger hun nemlig at amme sin fire måneder gamle datter, mens hun taler videre til kameraet. En optagelse, hun hævder ikke skulle have været med i den endelige version, men som i hvert fald har opmærksomhed ikke bare i hjemstaten, men over det meste af USA.

Medier og kommentatorer roser hendes mod og ægthed i videoen, som også er blevet set mere end 100.000 gange på YouTube alene. Alligevel er der lang vej til vælgerne for Roys' kampagne. En meningsmåling i Wisconsin, hvor feltet af demokratiske kandidater er betragteligt og hvor republikanske Scott Walker har haft posten siden 2011 viser, at Roys er ukendt blandt 92 procent af vælgerne, mens kun 4 procent af dem har en positiv holdning til hende.

Valget til guvernør i Wisconsin finder sted til efteråret i det såkaldte midtvejsvalg i USA.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her