Annonce
USA

Politisk kandidat får ros: Ammer sin baby i valgvideo

Kelda Roys stiller op til guvernørvalget i den amerikanske delstat Wisconsin.

Video: keldaforgovernor.com
USA

Et af den demokratiske kandidat til guvernørposten i Wisconsin, Kelda Roys' vigtigste valgløfter er at få et forbud det hormonforstyrrende stof BPA i hele delstaten.

Det var også emnet i den valgvideo hendes kampagne sendte på gaden fornylig, som dog er blevet et stort samtaleemne på grund af noget helt andet.

Undervejs i videoen vælger hun nemlig at amme sin fire måneder gamle datter, mens hun taler videre til kameraet. En optagelse, hun hævder ikke skulle have været med i den endelige version, men som i hvert fald har opmærksomhed ikke bare i hjemstaten, men over det meste af USA.

Medier og kommentatorer roser hendes mod og ægthed i videoen, som også er blevet set mere end 100.000 gange på YouTube alene. Alligevel er der lang vej til vælgerne for Roys' kampagne. En meningsmåling i Wisconsin, hvor feltet af demokratiske kandidater er betragteligt og hvor republikanske Scott Walker har haft posten siden 2011 viser, at Roys er ukendt blandt 92 procent af vælgerne, mens kun 4 procent af dem har en positiv holdning til hende.

Valget til guvernør i Wisconsin finder sted til efteråret i det såkaldte midtvejsvalg i USA.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Der blev også stillet mange krav, da vi var unge – men vi blev ikke forstyrret af smartphones

Kåre Lauring
Måske er den rigtige løsning en massiv indsats i folke- og gymnasieskolen for at få afhjulpet den afhængighed, tusinder af unge har udviklet i forhold til deres smartphone og det at være med på de sociale medier og ikke at slække på kravene til de unges uddannelser.
Annonce
Annonce
Annonce
International

»... en alt for tung byrde at bære for én mand ...«

100 år efter den sydafrikanske landsfaders fødsel kaster udgivelsen af hans breve fra fængslet nyt lys på smerten og savnet, som faderen og ægtemanden Mandela gjorde alt for at skjule for sine kammerater og de hvide fangevogtere.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her