Annonce
USA

Brev til Trumps svigerdatter kom sammen med mystisk pulver: »Nu får du, hvad du fortjener«

Vanessa Trump blev kørt på hospitalet efter at have åbnet brevet, men slap uden skader.

Den amerikanske præsidents svigerdatter blev mandag kørt til et hospital i New York, efter at hun havde åbnet et brev, der indeholdt hvidt pulver. Foto: Win McNamee/AP

Det vakte opsigt, da Donald Trumps svigerdatter, Vanessa Trump, mandag modtog et brev på Upper East Side i New York, USA.

I brevet var der nemlig et brev med hvidt pulver, der skabte panik hos Vanessa Trump og endte med at få hende bragt på hospitalet.

Hustruen til Donald Trump Jr. kørt på hospital efter at have modtaget konvolut med hvidt pulver

Senere viste det sig dog, at pulveret ikke var farligt for kvinden, der er gift med Donald Trump jr.

Nu har flere amerikanske medier, heriblandt New York Post, imidlertid opsnappet, hvad der stod i brevet.

»Du er en forfærdelig person, og nu får du, hvad du fortjener,« skrev afsenderen til Vanessa Trump.

Sammen med det hvide pulver betød det, at Vanessa Trump som en sikkerhedsforanstaltning blev kørt på hospitalet sammen med to andre personer, som også var i kontakt med pulveret.

Vanessa Trump på hemmeligt besøg i Danmark

Donald Trump jr. har slået fast, at Vanessa Trump og parrets børn er i sikkerhed efter »den ufatteligt uhyggelige situation, der opstod«.

»Det er i sandhed afskyeligt, at visse personer vælger at udtrykke deres meninger på sådan en foruroligende måde,« skrev han på Twitter.

Trump Jr., der har været gift med Vanessa Trump siden 2005, er en aktiv støtte af far og optræder ofte på Fox News som fortaler for præsidentens politik.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her