USA

Hustruen til Donald Trump Jr. kørt på hospital efter at have modtaget konvolut med hvidt pulver

Politiet har siden konkluderet, at pulveret ikke var farligt.

Donald Trump Jr. og hustru, Vanessa Trump. Foto: AP/STEPHEN CHERNIN

SAN FRANCISCO - Hustruen til Donald Trump Jr. er mandag blevet indlagt, efter at hun åbnede et brev med hvidt pulver, skriver ABC7 New York.

Brevet var adresseret til Donald Trump Jr., og præsidentens svigerdatter, Vanessa Trump, åbnede det ved titiden amerikansk østkysttid i parrets lejlighed på Manhattan, New York.

Det var på tidspunktet uklart, hvad det hvide pulver bestod af, og Vanessa Trump blev som en sikkerhedsforanstaltning kørt på hospitalet sammen med to andre personer, som også var i kontakt med pulveret.

Politiet har siden konkluderet, at pulveret ikke var farligt, oplyser CNN.

Trump Jr., der har været gift med Vanessa Trump siden 2005, er en aktiv støtte af far og optræder ofte på Fox News som fortaler for præsidentens politik.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Biler
Testvinderen: Audi leverer det bedste kompromis
Audi Q5 er teknisk set et mesterværk og på mange måder klassens bedste bil, fordi den tilbyder det bedste kompromis. Prisen løber dog hurtigt op, for ekstraudstyret er dyrt. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her