*

USA

Er det her Mordor? Vilde skovbrande ved Los Angeles sender tusinder på flugt

Millionbyen er truet af flere voldsomme skovbrande.

Det ligner en scene fra Ringenes Herre, mere specifikt det grummeste sted på jord, Mordor, hvor mørkets herre Sauron regerer.

Men det er det ikke, det er brændende skove i udkanten og på grænsen af millionbyen Los Angeles. Skovbrande, der foreløbig har fået myndighederne til at evakuere tusindvis af indbyggere i flere forstæder.

Videoen herover er fra en motorvej nord for byen, hvor skovbrandene onsdag var helt ude af kontrol. Kortet herunder viser, hvor myndighederne har identificeret de skovbrande, de kender til:

Hundredevis af skoler og offentlige bygninger er lukket torsdag og fredag af sikkerhedshensyn, mens mere end 300 brandbiler er på vej fra andre områder mod Los Angeles for at assistere det hektiske slukningsarbejde.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

3 mia. kr. for at reklamere for en gammel bog

Et kæmpestort, nyt museum for Biblen byder på enhver tænkelig vinkel af den hellige bog. Man kan gå på vandet, tage et smut til det gamle Nazaret eller flyve en tur over den amerikanske hovedstad.
TV anbefaler
Analyse
Annonce
For 10. år i træk kan Aarhus bryste sig af at have landets bedste sygehus
Aarhus Universitetshospital er kåret som Danmarks bedste store sygehus af fagbladet Dagens Medicin. Det er resultatet af en holdindsats, siger både medarbejdere og ledelse om placeringen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her