Mellemøsten

Syrisk turistvideo: "Hva' for en borgerkrig?"

Mens store dele af Syrien ligger i ruiner efter flere års borgerkrig, har turistministeren sendt denne reklamevideo ud på sin Facebook-side.

Middelhavsbyen Tartus er i fokus i den pompøse og hårdtpumpende dronevideo, der skal gøre reklame for turistbranchen i et land, der lider under en årelang borgerkrig.

Det er den syriske minister for turisme, Besher Riad Yazji, der har lagt den op på sin officielle Facebook-side, hvor lignende videoer fra andre områder af Syrien også er tilgængelige.

Det Hvide Hus roser Danmark for at fjerne kemiske våben

Syrien har været plaget af borgerkrig og ufred i mere end fem år og kostet anslået næsten 500.000 mennesker livet, mens op mod 7,6 millioner syrere er internt fordrevne og 4,8 millioner er flygtet ud af landet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Generalsekretæren i Dansk Flygtningehjælp: Mennesker på flugt skal ikke drukne
Andreas Kamm, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp
Vores fælles passivitet over for drukneulykker i Middelhavet er ikke tegn på sammenhold, men på afmagt. Årsdagen for en treårig drengs død er en tragisk, men passende anledning til at beslutte, at vi vil det anderledes.
Forsiden lige nu
Annonce
Redaktionen anbefaler

Fra røvere til soldater

Fire eksempler på personer, der først var ordinære kriminelle, som lavede tyverier, røverier og andre lovbrud, men som derefter blev terrorister, der opfattede sig selv som islams krigere.
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her