Jaloux hustru skabte bombefrygt

Manden havde fået mærkelige arbejdstider. Det satte både fantasien og politiet i gang.

Den britiske forretningsmand William Sachiti fik sig noget af en overraskelse, da han søndag eftermiddag opdagede en genstand på størrelse med en cigaretpakke under sin bil.

Ifølge flere britiske medier vakte genstanden straks hans bekymring, fordi han bl.a. arbejder med at rådgive banker om sikkerhed og bedrageri. Han frygtede, at nogle hackere var ude efter ham.

"Først vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg ringede til en ven, som var bekymret for, om det kunne være noget farligt," fortæller William Sachiti bl.a. ifølge The Telegraph.

Skyndte sig til politistationen

Han valgte derfor at lade bilen stå ved et supermarked i Sutton i det sydlige London og skyndte sig hen til den nærmeste politistation.

Politiet rykkede talstærkt ud med bombeeksperter og evakuerede området, samtidig med at hovedgaden blev spærret af.

Men det viste sig hurtigt, at der ikke var grund til alarm. Da William Sachiti ringede til sin hustru, Diletta Bianchini, tilstod hun at stå bag, hvad hun kalder "en stor fejltagelse".

Mærkelige arbejdstider

Den 35-årige kræftlæge har forklaret, at mandens mærkelige arbejdstider havde gjort hende mistænksom. Hun mente, at han havde en affære, og havde hyret en privatdetektiv for at bevise det.

Ved samme lejlighed havde hun instrueret detektivbureauet i at placere en gps-sender på mandens sportsvogn, så han kunne spores.

Manden har siden forsikret hende og omverdenen om, at han ikke har en affære og synes at tilgive sin hustru.

"Jeg var fra forstanden"

"Min kone har altid været den type person, som gerne vil vide, hvor jeg er," lyder det fra William Sachiti.

Diletta Bianchini beklager da også episoden.

"Jeg er så ked af, at det skete. Det var en stor fejltagelse, og jeg var fra forstanden," siger hun.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen