Europa

Rekordmange er anholdt for terrorrelaterede handlinger i Storbritannien

Det er særligt anholdelser i forbindelse med de blodige angreb i London og Manchester, der får antallet til at stige fra tidligere år.

Dagene efter angrebet på London Bridge den 3. juni blev der lagt blomster og tændt lys for ofrene. Foto: Tim Ireland.

Der er blevet foretaget 379 anholdelser i sager om terror i Storbritannien det seneste år. Det er det højeste antal registreret.

Sådan skriver det britiske medie Sky News.

Det er særligt i forbindelse med angrebene i London og Manchester denne sommer, at der er blevet arresteret en del.

Af de 379 anholdelser er der ifølge Sky News fortaget 12 i forbindelse med angrebet ved Westminister Bridge. 23 personer er arresteret i relation til terrorangrebet i Manchester Arena under en koncert med Ariana Grande. Mens 21 er anholdt fra angrebet ved London Bridge, hvor tilfældige blev kørt ned.

I samme periode året før blev der til sammenligning arresteret 226 personer, skriver det britiske medie. De 379 er derfor det højeste antal, siden man begyndte at lave statistik over terrorsager efter angrebet på World Trade Center den 11. september.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her