*

Europa

Tre personer ramt af skud i Malmø

Skyderiet skete kort før klokken 06.00 søndag morgen.

Kort før klokken 06.00 søndag morgen blev der åbnet ild i et foreningshus i Malmø, hvor mellem 70 og 100 personer var samlet.

Tre mænd er såret efter skyderiet, lyder det fra talsmand for svensk politi Anna Göransson ifølge Sydsvenskan.

»Vi ved ikke præcist, hvad der er sket, eller hvordan skuddene er faldet. Men vi arbejder med at indsamle information,« tilføjer hun.

Ifølge flere svenske medier var stemningen kaotisk efter skyderiet, hvilket betød, at politiet måtte gribe for at kunne få hjælp frem til de sårede og desuden måtte tilbageholde nogle af de personer, som forsøgte at forlade stedet.

»Det er klart, at mange mennesker var meget chokerede og vrede. Så kan det blive problematisk,« lyder det fra Anna Göransson.

Samtidig har en række betjente taget position foran skadestuen i Malmø, hvilket ifølge politiet er noget, man rutinemæssigt gør ved sådanne episoder.

Skyderiet er sket i et foreningshus på den store vej Ystadsvägen. Huset ligger omkring halvanden kilometer syd for det centrale Malmø og få hundrede meter fra beboelseskvarteret Rosengård.

Politi og ambulancer blev alarmeret om skudepisoden klokken 05.50.

På nuværende tidspunkt har det svenske politi ingen mistænkte.

Sydsvenskan har talt med en person, som deltog i en fest i foreningshuset. Personen fortæller, at der på et tidspunkt opstod et slagsmål, hvorefter en mand kom ind og lokalet og skreg: »Hvem slog min bror?«

Ifølge vidnet affyrede den samme mand efterfølgende fem eller seks skud, før han forsvandt fra stedet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her