Europa

Tre personer ramt af skud i Malmø

Skyderiet skete kort før klokken 06.00 søndag morgen.

Kort før klokken 06.00 søndag morgen blev der åbnet ild i et foreningshus i Malmø, hvor mellem 70 og 100 personer var samlet.

Tre mænd er såret efter skyderiet, lyder det fra talsmand for svensk politi Anna Göransson ifølge Sydsvenskan.

»Vi ved ikke præcist, hvad der er sket, eller hvordan skuddene er faldet. Men vi arbejder med at indsamle information,« tilføjer hun.

Ifølge flere svenske medier var stemningen kaotisk efter skyderiet, hvilket betød, at politiet måtte gribe for at kunne få hjælp frem til de sårede og desuden måtte tilbageholde nogle af de personer, som forsøgte at forlade stedet.

»Det er klart, at mange mennesker var meget chokerede og vrede. Så kan det blive problematisk,« lyder det fra Anna Göransson.

Samtidig har en række betjente taget position foran skadestuen i Malmø, hvilket ifølge politiet er noget, man rutinemæssigt gør ved sådanne episoder.

Skyderiet er sket i et foreningshus på den store vej Ystadsvägen. Huset ligger omkring halvanden kilometer syd for det centrale Malmø og få hundrede meter fra beboelseskvarteret Rosengård.

Politi og ambulancer blev alarmeret om skudepisoden klokken 05.50.

På nuværende tidspunkt har det svenske politi ingen mistænkte.

Sydsvenskan har talt med en person, som deltog i en fest i foreningshuset. Personen fortæller, at der på et tidspunkt opstod et slagsmål, hvorefter en mand kom ind og lokalet og skreg: »Hvem slog min bror?«

Ifølge vidnet affyrede den samme mand efterfølgende fem eller seks skud, før han forsvandt fra stedet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Biler
Testvinderen: Audi leverer det bedste kompromis
Audi Q5 er teknisk set et mesterværk og på mange måder klassens bedste bil, fordi den tilbyder det bedste kompromis. Prisen løber dog hurtigt op, for ekstraudstyret er dyrt. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her