*

Europa

683 klager over Britain's Got Talent-dommers påklædning

Mange seere er utilfredse, fordi de mener, at tøjet ikke er passende i et familieprogram.

Er der grænser for, hvad man kan tage på, når man skal på landsdækkende tv og være en af hovedpersonerne i "Britain's Got Talent", som er et af landets populære familieprogrammer?

En af de kvindelige dommere i sangkonkurrencen, Amanda Holden, er for nylig kommet nærmere et svar på det spørgsmål, efter hun lagde et billede af sig selv på sin twitterprofil og blev mødt af massiv kritik. På billedet ses hun iført den kjole, som hun skal have på under semifinalens store show.

Talent-show sætter den tunge dreng ind

Men seerne mente, at kjolen var yderst upassende for et familieshow, fordi den var for nedringet for- og bagpå.

Programmet har i alt modtaget 683 klager over tre programmer, som både omhandlede Amanda Holden og hendes meddommer Alesha Dixons pålædning.

Den officielle myndighed, som skal vurdere den slags sager, hedder The Office of Communications, som i folkemunde forkortes til Ofcom. Og den mente, at kjolerne havde potentiale til at kunne fornærme nogle seere i et familieprogram.

I sidste ende vurderede Ofcom alligevel, at »de ikke overskred de fleste seeres forventninger«, skriver BBC.

Dommer: Vi ødelagde ikke Boyle

Men der findes også dem, som går i den modsatte grøft og i stedet støtter Amanda Holden i hendes måde at klæde sig på.

I en kommentartråd på det sociale medie Instagram, hvor Amanda Holden har delt det samme billede som på sin twitterprofil, har flere udtrykt deres begejstring over den omstridte kjole.

»Jeg kan faktisk ikke forstå, at folk klager over, at du bærer denne kjole @noholdenback du ser absolut fantastisk ud, og jeg synes, at du er en inspiration,« skriver en bruger.

Amanda Holden har været dommer i programmet siden dets begyndelse i 2007. Derudover er hun tv-vært, skuespiller og sanger. Hun er dog mest kendt for sin plads i dommerpanelet sammen med blandt andre Simon Cowell.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

Israel efterlyser opbakning fra EU

Hvis Iran fortsætter med at etablere sig militært, bliver situationen eksplosiv, lyder budskabet fra Israel. Den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, mødes mandag med EU’s udenrigs- og udviklingsministre i Bruxelles.
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Aarhus vinkede farvel til et år i kulturens ånd
10.000 trodsede lørdag vinterkulden og gik på havnen for at sige farvel til 2017-året. Bagefter tog mange af dem til fest i hele byen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her