Hollandsk borgmester sender advarsel ud efter fundet af to døde 14-årige piger

Pigerne er blevet fundet døde med to dages mellemrum.

Artiklens øverste billede
Byen Achterveld er sammen med nabobyen Bunschoten blevet centrum i en sag, hvor to 14-årige piger er fundet døde efter at være forsvundet.

Uroen og mystikken har bredt sig i den centrale Holland, efter at to 14-årige er blevet fundet døde med to dages mellemrum.

Indbyggere har skærpet opmærksomheden omkring to mænd i en bil, en borgmester har sendt en advarsel ud til både forældre og unge, mens politiet undersøger forskellige teorier.

Senest er den 14-årige Savannah Dekkers lig blev fundet, efter at hun i torsdags forsvandt på vej hjem fra skole. Hun var på vej over til en ven for at lave lektier, da hun forsvandt i byen Bunschoten, ifølge BNO News.

To dage forinden var den jævnaldrende Romy Nieuwburg blevet fundet død i en grøft i byen Achterveld, der ligger omkring 12 kilometer fra det sted, hvor Savannah Dekker blev fundet i en dam.

Begge byer ligger centralt i Holland og omkring 35 kilometer fra hovedstaden Amsterdam.

Romy Nieuwburg forsvandt ligeledes på vej hjem fra skole og blev fundet dræbt to timer senere.

Politiet har bekræftet, at hun er blevet udsat for en forbrydelse.

Det er dog endnu uvist, om der er en forbindelse mellem de to dødsfald.

»Vi spørger naturligvis os selv om det samme. Vi undersøger forskellige scenarier, herunder om der er en forbindelse,« skriver hollandsk politi i en pressemeddelelse.

Politiet tjekker i øjeblikket oplysninger om to mænd i en bil, som vidner har set henvende sig til piger i området. Det er kommet »flere henvendelser« fra vidner omkring de to mænd, bekræfter politiet.

Indtil videre har borgmesteren i Buschoten, Melis van de Groep, opfordret unge mennesker til at lade være med at færdes alene, særligt i afsondrede områder.

Samtidig bliver forældrene opfordret til at være opmærksomme på, hvem deres børn er i kontakt med, og hvor de befinder sig.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen