Europa

Øjenvidne til skyderi i Paris: Jeg hørte seks skud

En mand steg ud af en bil, hvorefter han begyndte at skyde med et maskingevær.

Foto: Thibault Camus/AP

De første øjenvidneberetninger er sent torsdag kommet fra nogle af de personer, der har overværet et skyderi i Paris tidligere på aftenen.

Et vidne fortæller til nyhedsbureauet Reuters, hvordan vedkommende så en mand stige ud af en bil. Manden begyndte at skyde.

- Jeg kom ud af Sephora-butikken, og jeg gik langs fortovet, hvor en Audi 80 var parkeret. En mand steg ud og begyndte at skyde med et kalasjnikov-gevær.

- Politimanden faldt. Jeg hørte seks skud. Jeg var bange, siger et øjenvidne til Reuters.

En betjent dræbt af skud i Paris - to er såret

Ekstra Bladet har hørt fra danske Søren Ellegaard, som var meget tæt på selve skyderiet.

- Jeg var på Champs-Élysées, da jeg hørte en håndfuld skud. Lød, som om det kom fra flere våben. Pludselig faldt en betjent, der stod ved siden af mig sammen med nogle andre, ned.

- Da betjenten gik ned, kastede jeg mig også ned. En betjent begyndte så at forsvare os, og jeg kunne se skudhuller maksimalt en meter fra mig. Jeg ventede bare på at mærke, at jeg selv blev ramt, skriver Søren Ellegard i en sms til Ekstra Bladet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Power må skrue ned i Danmark

Tilførsel af ny kapital til moderselskabet i Norge betyder, at elektronikkæden Power må reducere planerne om ekspansion i Danmark. Storbank skal give lov, hvis der åbnes flere varehuse her i landet. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her