Europa

Den her kan være politiets nye våben mod droner

Hollandsk politi vil bruge rovfugle i kampen mod ulovlige droner.

Mens man i Tokyo har sat droner med store "fiskenet" ind i kampen mod ulovlige droner, forsøger hollandsk politi sig nu med en noget simplere løsning.

Sammen med firmaet Guards from Above tester politiet nu trænede rovfugle som våben mod de uautoriserede droner, der f.eks. er til fare nær lufthavne.

Se i videoen herover, hvordan de måske kommende korpsmedlemmer sætter teknologien ud af spillet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Hold computeren sund: Undgå at hente disse programmer
Er din computer langsom, så hold dig fra at hente diverse optimeringsprogrammer, lyder rådet fra computerekspert. De har alligevel ingen virkning, siger han. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her