Europa

Flemming Rose: “Det løber én koldt ned ad ryggen”

Jyllands-Postens udlandsredaktør er rystet over angrebet I Paris - men ikke overrasket.

12 dræbte og mindst 24 sårede efter attentat mod islamkritisk magasin, som tidligere er truet for at offentliggøre Muhammed-tegninger.

Dødstallet stiger efter terrorattentatet, der kort før middag ramte redaktionslokalerne i Paris for det satiriske og islamkritiske ugemagasin Charlie Hebdo.

Det parisiske politi melder om 12 dræbte efter at to svært bevæbnede maskerede mænd kl. 11.30 trængt ind i magasinets lokaler og begyndte at skyde løs.

Hør Flemming Roses reaktion på angrebet, en beskrivelse af satirebladet samt en vurdering af, hvilke paraleller man kan trække mellem Charlie Hebdo og Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu

Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den

Karen Lyager
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer.
Om temaet

30. september 2015 var det 10 år siden, at Jyllands-Posten publicerede 12 tegninger af muslimernes profet Muhammed. Hvor står debatten? Og hvordan kommer den videre?

Annonce
Redaktionen anbefaler

Kronik: Carsten Juste: »Nej, vi havde intet at undskylde«

Carsten Juste, ansvarshavende chefredaktør da tegningerne blev bragt

For første gang fortæller den tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten Carsten Juste i dette essay om tiden, før, under og efter trykningen af Muhammed-tegningerne.
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her