Annonce
Europa

Mistænkt for drab på bulgarsk journalist tilstår

En 21-årig bulgarsk mand har tilstået, at han - utilsigtet - slog journalisten Viktoria Marinova ihjel.

Liget af den 30-årige Marinova blev fundet i en busk i en park i hendes hjemby Ruse. Foto: Filip Dvorski/AP

En 21-årig bulgarer ved navn Severin Krassimirov har over for tysk politi tilstået, at han - utilsigtet - har dræbt den bulgarske tv-journalist Viktoria Marinova.

Det oplyser anklagemyndigheden i den tyske by Celle.

Liget af den 30-årige Marinova blev fundet i en busk i en park i hendes hjemby Ruse. Hun er ifølge myndighederne blevet voldtaget, inden hun blev dræbt af slag i hovedet og kvælning.

Ung mand anholdt i Tyskland efter journalistdrab

Krassimirov har ifølge anklagemyndigheden fortalt, at han kom op at skændes med en kvinde parken i Ruse. Han var efter eget udsagn fuld og påvirket af narkotika på tidspunktet.

Han slog kvinden adskillige gange i hovedet, inden han smed hende i en busk. Men det var aldrig hans hensigt, at hun skulle dø, lyder forklaringen, som anklagemyndigheden gengiver den.

Krassimirov nægter at have voldtaget eller bundet hende. Han kommer selv fra Ruse.

Anklageren i Ruse har fortalt, at Marinova desuden blev berøvet sin mobiltelefon, bilnøgler, briller og noget af hendes tøj.

Kvindelig tv-vært fundet voldtaget og dræbt i Bulgarien

Krassimirov blev pågrebet i Tyskland tirsdag, efter at der blev udstedt en europæisk arrestordrer. Han vil ifølge anklagemyndigheden i Celle blive udleveret inden for 10 dage.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her