Annonce
Europa

Fanget af pædofiljægere - nu skal han fem år i fængsel

De britiske pædofiljægerne er omdiskterede på grund af deres metoder. Nogle af dem sender direkte tv fra deres arrestationer.

Uddrag af gerningsmandens chat med "Suzy", der har fortalt, at hun er 13 år.

LONDON

En 24-årig mand, Fahim Patel, har nu fået fem års fængsel, efter britiske pædofiljægere lokkede ham i en fælde.

Jyllands-Posten beskrev i august sagen mod ham som et eksempel på en voksende tendens i Storbritannien med private grupper af pædofiljægere.

Læs den oprindelige artikel her:

I Patels tilfælde troede han, at han skulle mødes med 13-årige "Suzy" i en park, men i stedet ventede en gruppe voksne pædofiljægere, som tilkaldte politiet.

I august havde Fahim Patel erklæret sig skyldig i 11 tiltalepunkter, blandt andet besiddelse af ekstrempornografiske billeder og forsøg på at mødes med mindreårige piger med henblik på at dyrke sex med dem.

Dengang havde han endnu ikke fået sin straf og blev derfor ikke omtalt ved navn i artiklen, men nu har han altså fået fem års fængsel, oplyser Nottinghamshire Police på Facebook.

Pædofiljægergrupperne er kontroversielle, og der er nogle vilde elementer iblandt, som eksempelvis sender direkte tv på Facebook fra deres arrestationer. Flere mænd har begået selvmord efter at være blevet hængt ud som pædofile, og nogle af sagerne er faldet fra hinanden i retten, fordi beviserne var utilstrækkelige.

Joanne Stubbs fra gruppen Parental Online Protection, der deltog i aktionen mod Fahim Patel, arbejder for at skabe mere ordnede forhold blandt de mange forskellige grupper af pædofiljægere.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her