Annonce
Europa

To biler efterlyses efter stenkast mod dansk kvinde i Tyskland

Politiet i Flensborg vil desuden gerne i kontakt med personer, som så noget mistænkt i området omkring gerningstidspunktet.

Den hvide BMW, der blev ramt på motorvej A7 i Nordtyskland ved Flensborg var tydelig beskadiget efter at være blevet ramt af en sten. Foto: Benjamin Nolte/Ritzau Scanpix

Politiet i Flensborg efterlyser to biler i sagen om en dansk kvinde, som den 8. maj blev hårdt kvæstet, efter hendes bil blev ramt af en sten lige syd for den dansk-tyske grænse.

Det oplyser det tyske politi i en pressemeddelelse.

Den 58-årige kvinde kom om aftenen kørende på den tyske motorvej A7 i sin hvide BMW, da en granitsten på cirka 25 gange 25 cm blev smidt ud fra en motorvejsbro ved Barderup tæt ved Flensborg og smadrede bilens forrude.

Selv blev kvinden, som arbejder i Danmark, men bor i Flensborg, hårdt kvæstet.

Nordtyske motorveje plages af stenkast fra broer

Ifølge politiet i Flensborg har vidner efterfølgende oplyst, at de har set en mørk bil holdende med advarselslamperne tændt i nødsporet kort efter motorvejsbroen på A7 omkring gerningstidspunktet.

Derudover efterlyser politiet også en mørk personbil, som ligeledes blev set holdende ved broen tidligere på dagen. Der er tale om en ikke nærmere bestemt mellemklassebil, som umiddelbart minder om en VW-Golf.

Føreren af de nævnte biler opfordres til at kontakte politikredsen på tlf. 0049 461-484 0.

Det samme gælder andre personer, som har set noget mistænkeligt nær motorvejsbroen ved Barderup i tidsrummet 21.00-23.00 tirsdag den 8. maj.

Livsfarlige stenkast i Tyskland: Fyns politi vil udveksle oplysninger

Også på en bro over motorvej A7 nær den tyske by Gottrupel blev der samme majaften registreret et andet stenkast. Her kom ingen dog til skade.

Broerne, hvorfra stenene blev kastet, befinder sig henholdsvis cirka 2 og 11 km syd for grænsen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her