Annonce
Europa

Mindst to personer er dræbt i togsammenstød i Bayern

En togfører og en kvinde har mistet livet, da to tog er kørt sammen i det sydlige Tyskland.

Mindst to mennesker har mistet livet i et togsammenstød mandag aften mellem Ingolstadt og Augsburg i Bayern i det sydlige Tyskland.

Det skriver medierne BR24 og Süddeutsche Zeitung.

Ulykken er sket nær stationen Aichach, der ligger øst for Augsburg. Ifølge politiet og det statslige tyske togselskab, Deutsche Bahn, har to mistet livet, skriver Süddeutsche Zeitung

Ifølge det tyske nyhedsbureau dpa er yderligere 14 personer blevet såret i ulykken. Heraf to, der er kommet alvorligt til skade.

Begge tog blev på skinnerne, da de stødte sammen.

Myndighederne har ikke fastlagt årsagen til ulykken, der nu vil blive efterforsket, skriver dpa.

Billeder fra stedet, som BR24 bringer, viser de to tog med front mod hinanden. Man kan også se redningsarbejdere, der er i gang med at skære sig vej gennem det ene togs forreste vogn.

Ifølge Süddeutsche Zeitung er det ene af ofrene føreren af det ene tog. Angiveligt blev det passagertog, som føreren befandt sig i, påkørt af det andet tog.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her