Annonce
Europa

Blind mand er blevet et hit på Youtube: Laver videoer med træskæring

Christopher Fisher mistede synet for 10 år siden, men det forhindrer ham ikke i at have en særlig hobby.

Det er nok én af de mindre sandsynlige fritidsbeskæftigelser en blind mand kan kaste sig over. Men det var alligevel træskæring, der fangede Christopher Fischer, efter han blev blind i 2008.

Briten har siden skåret en masse ting i træ og sågar startet sin egen Youtube-kanal om dette. En kanal, der er blevet ganske populær med mere end 4.000 abonnenter.

Videoerne handler om, hvordan Fischer laver sine smukke genstande i træ og hvilke valg, han foretager sig under processen.

Mød den blinde træskærer i videoen foroven.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bilferien sydpå kan få en langsom start Forbered dig på 110 km vejarbejde inden Hamborg
Vejarbejde præger store dele af Autobahn A7 ned mod Hamborg her til sommer, og det kan give op til seks timer forlænget rejsetid. Tyske ADAC anbefaler i stedet A9, hvis man skal til Norditalien og kører på de mest belastede dage. 
Se flere
P-kaos i Aarhus: Det eneste, der virkede, var betalingsautomaten
Flere hundrede bilister måtte gå igen med uforrettet sag, da de fredag eftermiddag ville hente deres bil fra parkeringsanlægget under Dokk1 i Aarhus. Det var brudt sammen, og det er det stadig fredag aften. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her