Europa

Hundredevis af forfalskede og stjålne europæiske pas er blevet fundet i Grækenland

I alt 11 personer fra et kriminelt netværk er blevet anholdt, oplyser Europol.

Det var en omfattende politiaktion, der førte til et omfattende fund, da Europol den 25. februar kunne arrestere 11 personer fra et kriminelt netværk.

Politiet fandt samtidig frem til mere end 900 pas, id-papirer og rejsedokumenter, der både er forfalskede eller er blevet meldt stjålne.

Det oplyser Europol i en pressemeddelelse.

Gruppen har blandt andet udført tyverier i parkerede biler eller blandt personer i den kollektive trafik rundt omkring i Europa, ifølge politiet.

36-årig syrer sigtet for menneskesmugling

Herefter har de forsøgt at sælge tyvekostene videre til folk, der blandt andet har brugt falske eller stjålne id-papirer til at forsøge at komme illegalt ind eller rundt i Europa.

De 11 anholdte kommer fra Algeriet, Syrien, Tunesien og Palæstina.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her