Annonce
Europa

Passagerfly var tæt på at havne i havet: Skred ud over landingsbanen

Ingen kom noget til, da et tyrkisk passagerfly skred ud over landingsbanen.

Sent lørdag gik det galt for et passagerfly, som var fløjet fra den tyrkiske hovedstad, Ankara, til Trabzon i det nordlige Tyrkiet.

Det oplyser flere tyrkiske medier.

Umiddelbart efter at Pegasus Airlines-flyet var landet, skred det ud over landingsbanen, som befinder sig få meter over Sortehavet. Billeder viser flyet liggende på klippeskråningen med næsen pegende ned mod vandet.

I en pressemeddelelse bekræfter Pegasus Airlines, at selskabets Boeing 737-800-fly har haft en »Runway Excursion Incident,« men at alle 162 passagerer og 6 besætningsmedlemmer kom sikkert af flyet uden skader.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Klubhuset for Hollywoods danske stjerner

På Hollywood Boulevard i Los Angeles kan Nordens førende musikere, skuespillere og kunstnere nu samles under et tag. Nephew-guitaristen Kristian Riis har skabt kulturambassaden Nordic LA, der skal hjælpe skandinaver fra den kreative branche med at slå igennem i USA.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her