123 dræbt efter tankbilulykke i Pakistan

Tankbil er væltet på hovedvej i Punjab-provinsen i Pakistan og brudt i brand.

123 mennesker er omkommet i nærheden af byen Bahawalpur i Punjab-provinsen i Pakistan, efter at en tankbil søndag væltede på en hovedvej og brød i brand.

Det oplyser en anonym pakistansk myndighedsperson til nyhedsbureauet AFP.

BBC henviser til den pakistanske tv-station Geo TV, der har samme oplysninger. Oplysningerne stammer angiveligt fra redningsarbejdere på stedet.

Ifølge Geo TV er yderligere 40 mennesker indlagt med alvorlige brandskader. En læge, Dr Rizwan Naseer, er citeret for at sige, at de fleste af de indlagte er svært forbrændte. Så dødstallet frygtes at stige.

Ulykken er ifølge øjenvidners beretning til Geo TV startet med, at tankbilen væltede. Herefter samledes folk omkring ulykkesstedet for at forsøge at inddæmme olien, der flød fra tankbilen.

Anonyme øjenvidner har ifølge Geo TV set flere personer i mængden ryge cigaretter, hvilket kan have antændt olien. Disse oplysninger er ikke bekræftet fra officielt hold.

75 motorcykler og fire biler blev slugt af det efterfølgende flammehav. Redningsarbejdere fortæller Geo TV, at det endnu ikke har været muligt at identificere ofrene, da det vil kræve dna-prøver.

Brandfolk kæmper med at slukke ilden.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen