Annonce
Asien

Bilbomber sårer 42 personer i Thailand

To personer er i kritisk tilstand efter et angreb i strandbyen Pattani.

To bilbomber har såret 42 personer ved et supermarked i strandbyen Pattani i Thailand.

Det skriver Reuters.

To af de tilskadekomne er i kritisk tilstand efter angrebet, som mistænkes at være udført af muslimske oprørere.

Angrebene i det sydlige Thailand er taget til det seneste år. I august i fjor eksploderede to bomber nær et hotel i Pattini, hvorved 30 personer blev såret og 1 person omkom.

To uger før fandt en række eksplosioner fandt sted flere steder i Thailand. Angrebene var rettet mod tre af Thailands mest populære turistbyer.

Pattani er hovedstad i provinsen af samme navn og er ikke kendt som et turistmål.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Annonce
International

Får Gurkha-krigerne en fair behandling?

Gurkhaernes respekt og loyalitet over for den britiske hær har medført, at de gennem årtier har været for dårlige til at kræve fair behandling, mener en tidligere Gurkha-soldat.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her