Annonce
Asien

En er dræbt og 23 er såret ved brokollaps i Indien

Op mod en halv snes køretøjer - deriblandt en bus - var på bro, da den styrtede sammen i storbyen Kolkata.

Op mod en halv snes køretøjer var på den 30 meter lange bro, da den styrtede sammen i bydelen Majerhat i Kolkata. Foto: Rupak De Chowdhuri/Ritzau Scanpix

Redningsmandskab med store kraner, bore- og skæremaskiner arbejder på højtryk for at rydde op, efter at en vejbro styrtede sammen i den indiske storby Kolkata.

Mindst en blev dræbt og 23 andre blev såret, da betonbroen kollapsede tirsdag.

Der blev ikke fundet personer begravet under den sammenstyrtede bro natten til onsdag, men redningsoperationen fortsætter.

Op mod en halv snes køretøjer - deriblandt en bus - var på den 30 meter lange bro, da den styrtede sammen i bydelen Majerhat i Kolkata.

Den næsten 50 år gamle bro gik hen over en jernbanestation i Majerhat, men der kørte ingen tog, da ulykken skete, skriver nyhedsbureauet The Press Trust of India.

Førsteministeren i Vestbengalen, Mamata Banerjee, siger, at adskillige vejarbejdere måske opholdt sig i et lille kontor under broen, da den styrtede sammen.

Det er den anden store ulykke med sammenstyrtede vejbroer i Indien i de seneste år. I 2016 styrtede en sektion af en bro under opførelse sammen. 26 mennesker omkom.

En officiel undersøgelse fastslog senere, at baggrunden for ulykken var konstruktionsfejl og dårlige byggematerialer.

Den 14. august blev Italien rystet, da en motorvejsbro Genova styrtede sammen. 43 mennesker omkom ved ulykken.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her